Fshirja e llogarisë

Me Platformën Zefaaf, ju jeni të sigurt
Hyrje
Në Zeffaf, angazhohemi të mbrojmë privatësinë tënde dhe të japim kontroll të plotë mbi të dhënat e tua. Menjëherë sapo kërkon fshirjen e llogarisë, të gjitha të dhënat e tua fshihen përfundimisht nga sistemet tona, përveç disa regjistrimeve teknike që kërkohen ligjërisht dhe ruhen jo më shumë se 90 ditë, pastaj fshihen përgjithmonë.
Hapat për fshirjen e llogarisë
- Hyr në menunë brenda aplikacionit.
- Zgjidh ‘Cilësimet e llogarisë’.
- Lëviz poshtë (Scroll Down).
- Shtyp ‘Fshije llogarinë përgjithmonë’.
Konfirmim
Do të shfaqet një mesazh konfirmimi që tregon se:
- Të gjitha informacionet e tua, përfshirë të dhënat personale, fotot dhe bisedat, do të fshihen.
- Nuk do të mund të rikthesh llogarinë ose të dhënat e tua pas fshirjes.
Shtyp: ‘Po, fshije llogarinë time përgjithmonë’.
Shënim i rëndësishëm
Nuk ruajmë asnjë të dhënë pas përfundimit të fshirjes, përveç regjistrimeve teknike të kërkuara nga ligji për jo më shumë se 90 ditë.
Na kontakto
Nëse has ndonjë problem gjatë procesit të fshirjes, mund të na kontaktosh në adresën e emailit:
Faleminderit
Faleminderit që ishe pjesë e platformës Zeffaf. Urojmë që të kesh gjetur partnerin e jetës sipas vlerave të duhura dhe mbetemi gjithmonë të gatshëm të të shërbejmë kurdo që të kesh nevojë.
Zeffaf
Planifiko martesën tënde me moral dhe përgjegjësi